difference between 52 degrees and 24 degrees is 28 degrees. it would take 4 mins to gain that. it would take another 3 mins to gain till 73 degrees. so the time range is 4<t<7

difference between 52 degrees and 24 degrees is 28 degrees. it would take 4 mins to gain that. it would take another 3 mins to gain till 73 degrees. so the time range is 4<t<7

First subtract 52-24=28 The difference then must be divide by the time 28/7=4 After that you must add 1 as if you dont then it will remain 52 and thus not answering the question 4+1=5 So the time range would be 5<t7

2 minutes

ReplyDeleteLet the unknown be x

Delete52<x<73

73-53=20

20/7=estimate=2

The answer range is 2 minutes

ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.

Delete52 < x < 73

DeleteSo the answer is 2 minutes

Between 52 and 73 is 59 and 63 which takes 2 minutes as the speed the temperature rises is constantly 7˚ so the answer is 2 minutes.

DeleteIt is suppose to be between 52 and 73 is 59 and 63 which takes 2 minutes as the speed the temperature rises 7˚ constantly so the answer is 2 minutes.

Delete52<24+7t<73

ReplyDelete52-24<24+7t-24<73-24

28/7<7t/7<49/7

4<t<7

x is 5 or 6

Deletelet t be the time range which the temperature of water in the boiler

Deletedifference between 52 degrees and 24 degrees is 28 degrees. it would take 4 mins to gain that. it would take another 3 mins to gain till 73 degrees. so the time range is 4<t<7

ReplyDeletedifference between 52 degrees and 24 degrees is 28 degrees. it would take 4 mins to gain that. it would take another 3 mins to gain till 73 degrees. so the time range is 4<t<7

ReplyDelete8≤t≥10

ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.

Delete52<59<66<73

ReplyDelete2mins

52<24+7t<73

ReplyDelete52-24<24+7t-24<73-24

28/7<7t/7<49/7

4<t<7

Thus, t is 5 or 6

Let y be the Temperature range.

ReplyDeleteTemperature range: 52ºC > y < 73ºC

Largest Temp Range: 53ºC - 72ºC

Temp Increase Rate: 7ºC per min

Solution:

(72 - 53)ºC = 19ºC

19ºC ÷ 7ºC per min = 2/5/7 mins

Oops!

DeleteTemperature range: 52ºC > y > 73ºC

Let time taken be t minutes.

ReplyDelete52ºc-24ºc=28ºc

28ºc÷7ºc=4 min

73ºc-24ºc=49ºc

49ºc÷7ºc=7 min

4 min < t min < 7 min

Possible answers for t are 5 mins or 6 mins.

Time range: 2 minutes.

Therefore the time range is 2 minutes.

52°C<73°C

ReplyDeleteMultiples of 7 which are in between 52 and 73 (59,66)

Let t be the time range

t x 7 = 59 and 66

t = 5 - 6

The time range is from 5 to 6 minutes

This comment has been removed by the author.

ReplyDelete52°C < 72°C

ReplyDeletet x 7 = 59/ 66

t = 5-6 minutes

First subtract 52-24=28

ReplyDeleteThe difference then must be divide by the time 28/7=4

After that you must add 1 as if you dont then it will remain 52 and thus not answering the question 4+1=5

So the time range would be 5<t7